KULTAINEN GLITTER EYELINER - MEIKKI

25.1.2015

6 Hyvää sunnuntai iltaa kaikille Ihanaa kun voi pitkästä aikaa valvoa sunnuntainakin ilman että tarvii aamulla katua, nimittäin mulla (ja varmaan monella muullakin abilla) alkoi loma. Mulla kyllä on vielä koulua, mutta vaan enää pari viikkoo ja ainoastaan iltaisin, joten aika itsenäistä opiskelua painottavaa on tää kirjotuksiin valmistautuminen. Tää pieni lomanpoikanen ennen kirjotuksia on kyllä mulle vaan huono asia, meinaa nimittäin alkaa laiskottamaan eikä millään jaksais pitää rytmiä yllä ja herätä aamulla aikasin. Kertokaa miten jaksatte motivoida ittenne lukemaan kun sänky ja leffat vaikuttais niin paljon mielenkiintoisemmalta kun äidinkielen ja englannin pänttääminen! Mutta nyt ennen kun karataan lopullisesti aiheesta, niin siirrytään tän päiväseen meikkiin.

 Aikasemmassa postauksessa esittellyistä uusista MUA:n tuotteista inspiroituneena tein meikin jossa kohokohtana on kultainen, glitterinen rajaus! Yhdistin tuohon rajaukseen myös MUA:n tuotteista Wild Berry sävyä olevaa mattahuulipunaa. 
1 Silmämeikin aloitin tuttuun tapaan pohjustamalla luomen NYX:n Jumbo kynällä sävyssä Milk. Seuraavaksi lisäsin luomivakoon ja ulkonurkkaan vaalean ruskeaa luomiväriä. 3  Sitten laitoin vaaleaa luomiväriä luomen keskikohtaan ja sisänurkkaan. 4 Luomivärin jälkeen alkaakin sitten rajauksen teko! Aloitin rajauksen tekemällä "siiven" silmän ulkonurkkaan. Sitten täytin sen ja rajasin silmän sisänurkkaan asti nestemäisellä eyelinerillä. 5 Seuraavaksi koko lookin kohokohta, eli kultainen eyeliner! Tein kultaisella tuplarajauksen mustan eyeliner päälle, ja laitoin sitä myös vähän alaluomelle. 7 Lopuksi vielä mustaa kajalia silmän ylä vesirajaan ja valkoista kajalia silmän ala vesirajaan. Sitten ripsien taivutus ja ripsiväriä!

Tällä kertaa olin laiska enkä jaksanut laittaa tekoripsiä, mutta kyllä tästä meikistä tuli silti ihan kiva olemattomista ripsistä huolimatta. Viimeisenä vielä MUA:n Wild berry huulipunaa huulille ja sitten ollaan valmiita! Mitäs tykkäätte?IMG_5063 page

6 kommenttia:

  1. Lovely as always! You make me miss my bangs! :)

    unknownprettylies.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oh thank you ❤ This comment totally made my day!!

    VastaaPoista
  3. Ompa ihana meikki! Käy sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Oi, toi kultanen liner on niin kiva !
    http://fabuliciouscc.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥