MUA - MAKEUP ACADEMY TILAUS 2

16.1.2015

IMG_4374"Great makeup doesn't need to cost the earth and it is MUA's promise to bring surprising quality, colour and innovation to each and every product it delivers." 
Ihanaa perjantaita kaikille! Huomasin joulun jälkeen, että MUA:lla oli -35% alennukset jo ennestään uskomattoman halvoista tuotteista, joten laitettiin kaverin kanssa kimppatilausta menemään. Viime kerralla kun tilasin kyseisestä verkkokaupasta meikkejä, niin luin jostain että arvonlisävero-raja olisi 22e ulkomailta tilatessa, joten nyt vähän isommassa tilauksessa varauduttiin loppusummasta maksamaan 24% arvonlisäveroa. Vaikka tilauksen loppusumma lähes kaksinkertaisti kyseisen rajan, mitään lisämaksuja ei tullutkaan, eikä paketti jäänyt tulliin! 

Aikaisemmalla kerralla tilaus onnistui mutkattomasti, ja saapui ajallaan normaalisti postista noudettavaksi. Tällä kertaa MUA oli kuitenkin ilmeisesti vaihtanut Suomessa kuljetusfirmaa, joten paketti ei ihan ongelmitta tänne saapunut. 

Ulkomailta Suomeen tuotteet tulivat kyllä ajallaan, mutta jäivät jostain syystä seisomaan Helsinkiin kyseisen kuljetusfirman varastolle. Alettiin ihmettelemään kun paketin arvioidusta saapumispäivästä oli kulunut jo kaksi päivää, eikä siitä ollut kuulunut mitään. Seurasin sitten pakettiani sähköpostiin saamallani seurantakoodilla, joka näytti että paketin nouto/tuonti on epäonnistunut ja että se on yhä Helsingissä. Koitin ottaa kyseiseen firmaan yhteyttä, mutta sieltä päästä ei vastattu yhteydenottooni, joten googletin asian ja löysin moniamonia samaan ongelmaan saman kuljetusfirman kanssa joutuneita. He kuulemma kuljettavat paketin kotiovelle, ja olivat ilmeisesti käyneet meidänkin ovella jo muutaman kerran, mutta koska asumme kerrostalossa ja alaovi oli lukossa, eivät olleet päässeet sisälle!

Selvitin seurantakoodin avulla kellonajan jolloin he ovat täällä parina aikasempana päivänä käyneet, ja hyökkäsin tänään samoihin aikoihin kyttäämään alaovelle. Siinä sitten odottelin, kunnes kyseisen firman auto saapui pihaan ja sai vihdoin tuotua pakettini perille. Ihmettelin, että miksi eivät olleet soittaneet tai ilmoittaneet mitään paketin tuomisesta ja vastaukseksi sain ettei heillä ollut yhteystietojani. Kun sitten tulin paketin kanssa sisälle niin huomasin että paketissa lukee päälimmäisenä nimeni, osoitteeni, sähköposti ja PUHELINNUMERO. Mitähän yhteystietoja siitä sitten puuttui, kerta edes oikealla puhelinnumerolla eivät ole minua koittaneet tavoitella? :D Mielenkiinto heräsi ja luin netistä kyseisestä firmasta lisää, kuulemma työntekijöillä ei ole puhelimia, joten eivät voi soittaa pakettien vastaanottajille. Aika harva varmaan on päiväsaikaan kotona sitä päivystämässä, varsinkaan kun minkäänlaista kellonaikaa ei  arvioidun saapumispäivän lisäksi ole ilmoitettu!

EDIT // MUA:lta tilaamisessa ja paketin perille tulemisessa ei siis pitäisi olla mitään ongelmia JOS asut omakoti- tai rivitalossa, tai kerrostalossa jonka alaovi ei ole lukittu.

Saatiin kuitenkin loppujen lopuksi paketti kotiin, vaikka vähän kärsineen näköinen ja lommoilla edestakaisin kuljetuksesta olikin. Tuotteet oli onneksi pakattu yksittäin kuplamuoviin, joten kaikki pääsi perille ehjänä.
IMG_4394 Matte Lipstick Flamingo £0.65  Matte Lipstick Wild berry £0.65

Omistan entuudestaan kaksi näitä MUA:n matte-sarjan huulipunia, ja halusin nyt haalia tähän kokoelmaan lisää. Flamingo on sävyltään ihanan babypinkki, ja Wild berry vähän viinin- tai verenpunainen eli siis täydellinen penkkariasuuni, vinkvink!
page IMG_4398
F11 Highlighting brush £1.63 
Undress Your Skin Highlighting Powder: Pink Shimmer £1.95  

Jouduin aikasemmin käyttämään luomiväriä korostukseen, koska en omistanut korostuspuuteria, mutta nyt nappasin MUA:lta sellaisen! Kattelin näitä jo viimeksi, mutta kyseisestä tuotteesta molemmat kaksi sävyä oli loppuneet. Olisin halunnut sen kellertävämmän version tästä korostuspuuterista, mutta koska sitä ei ollut niin tämä pinkkiin taittuva saa nyt kelvata. Tilasin myös tätä puuteria varten ihan oman siveltimen.
IMG_4402
False eyelashes Sassy £1.00 False eyelashes Glam £1.00
Lash Boom mascara: Ultra black £1.95

Otin kokeiluun kahdet erilaiset tekoripset, koska aikasemmista suurin osa alkaa olla jo parhaat päivänsä nähneitä. Tilasin myös ripsivärin, mikä ainakin pallopäisen harjansa perusteella vaikuttaa hyvältä!
IMG_4384 Luxe Velvet lip lacquer - Tranquility £1.95 Lip liner Caramel nougat £0.65 

Suosikikseni tämän tilauksen tuotteista nousi ehdottomasti tuo Lip lacquer sävyssä Tranquility.  Tuskailin täällä blogissa joskus aikasemmin huulipunien käyttöön liittyen siitä, että ne tahtoo levitä ja sotkeentua esim. juodessa, mutta tässäpä siihenkin ratkaisu. Tein kaikilla tuotteilla swatchit käteeni, ja kun pesin niitä vedellä pois niin tämä ei hievahtanukkaan! Lähti se sitten loppujen lopuksi puhdistuspyyhkeellä ja kasvojenpesuaineella :D Tämän kaveriksi otin samaa sävyä olevan huultenrajauskynän.
IMG_4528
page1Tässä vielä todiste kyseisen lip lacquerin mahtavuudesta: kuva swatcheista ennen ja jälkeen vedellä pesun ja hankaamisen.
IMG_4423Glitter eyeliner shade 2 City of gold £0.65 Eyebrow pencil Black £0.65

Tilasin myös meikkipussini vakio tuotteisiin päässeen mustan kulmakynän kulmaharjalla varustettuna. Sen lisäksi vielä kultaisen glitter eyelinerin!
IMG_4414Matte foundation Shade 1- Soft Sand £1.00

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä tilasin varastoon tälläkin hetkellä käytössä olevaa meikkivoidetta. Tämä on ainut tarpeeksi vaalea meikkivoide mun iholle, eikä todellakaan hinnalla pilattu. Koostumus ja peittävyys ovat myös olleet sopivat!

Vaikka toimituksen kanssa nyt olikin pieniä ongelmia, olen taas kerran erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin! Näille kaikille tuli hintaa yhteensä £38.71 (postit £5.50 mukaan lukien) mikä on tämmöisestä määrästä kosmetiikkaa -vielä laadukasta sellaista- aika alhainen hinta. Mitään ALV maksuja eikä tulleja siis tullut, mutta jos teille jäi vielä jotain kysyttävää niin vastaan mielelläni kokemuksistani MUA:n liittyen!
IMG_4381

15 kommenttia:

  1. Nuo kyllä kiinnostaa halvan hinnan takia, mut uskaltaako tuolta nyt sitten tilailla mitään kun paketit ei kerran meinaa tulla perille O____O ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin että kyllä uskaltaa, itekin vielä jatkossa aion tilata! Pitää vaan lähinnä tietää se että ne tuodaan nykyän kotiovelle, eikä postiin. Itse en sitä tiennyt niin en osannut ottaa sinne kuljetusfirmaan (ups) ajoissa puhelimitse yhteyttä! Mutta jos sinne itse firmaan soittaa heti aamulla kun paketti on suomessa ja kertoo milloin haluaisi pakettinsa toimitetuks niin sen voi kyllä sopia että tietää sitten olla kotona. Mulla oli se ongelmana etten tiennyt tästä kotiinkuljetus systeemistä niin en älynnyt soittaa sinne heti kun paketti oli Suomessa ja ilmoittaa mulle sopivaa vastaanottoaikaa. Ja on myös kuulemma aika paikkakuntakohtaista tuon kuljetuksen toimivuus, itse asun n. 350km päässä heidän helsingin varastosta niin siksi ei ollut niin joustavaa tuo toiminta :D Se on kyllä tyhmää ettei ne soita, pitää vaan olla ite aloittelias ja soittaa sinne!

      Poista
    2. Joo kova vaiva et saa paketin perille asti. ;D Mä oon Helsingistä jossain 600 kilometrin päässä että eh..... :D Hankalaa! Ja meillä tuo alaovi temppuilee ja menee lukkoon vähän millon sattuu, joskus se on koko ajan lukossa ja joskus se on yötkin auki. Että jee!

      Poista
    3. Jep, etenkin just jos asuu kerrostalossa jonka alaovi on lukossa! Oli kyllä aikamoinen yllätys tuo säätäminen kun tosissaan viime tilauskerralla ei ollut mitään ongelmia vaan paketti saapu ajallaan lähimpään postiin :D

      Poista
  2. Ei vitsit, oon ennenkin katellu MUAn meikkejä mutta nyt kyllä kiinnostus heräsi vielä lisää. Vähän jännä vaan tuo kuljetus :D itse asun kyllä rivitalossa, mutta siitä ei ole hyötyä kun päivät on koulussa. Voi olla, että maaliskuussa käyn Lontoon matkalla hamstraamassa noita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niih, jos tilaa niin koittaa saada sovittua niitten kanssa sitä tuontiaikaa.. Mutta MUA:n meikkejä voin kyllä suositella, itse ainakin tykkään hintalaatu-suhteesta :)

      Poista
  3. Mitään alveja tai tulleja ei tarvi maksaa Briteistä tai muualtakaan EUsta tilatuista tuotteista (jotain poikkeuksia on, muistaakseni Kanaalisaaret yms., ne voi tietty tarkistaa tullin sivuilta). Mutta siis Briteistä voi tilata ihan niin kalliita paketteja kuin haluaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aikasemmin oli vähän epävarmuuksia asian suhteen mutta tiedän nyt :)

      Poista
  4. I never tried MUA before, but they seem to have a good quality! I love that red shade of lipstick so much!
    By the way, I need to mention that I just discovered your blog and it was love at first sight! I'm totally following!

    http://unknownprettylies.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I can totally recommend MUA's makeups, I was also so suprised by their good quality, because the prices were so low! And thanks for a lovely comment, gonna check out your blog too :)

      Poista
    2. Thank you so much! I'm definitely going to try them out, I'm running out of essential things and it's the greatest opportunity to try something new.

      unknownprettylies.blogspot.com

      Poista
  5. Oij mitä meikkejä, en ennen ole kuullutkaan kyseisestä merkistä!:D ihastuin kyllä tuohon ihan vaaleanpunaiseen huulipunaan, täydellinen!♥

    http://wonderland--life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania meikkejä ja tuo määrä! Kyllä kelpaisi:) Minäkään en ole kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta ilmeisesti olisi tutustumisen arvoinen. Tuo kultainen glitter eyeliner vaikuttaa kivalta, sillä saisi tehtyä kivoja silmämeikkejä :) Ja tuo vaaleanpunainen huulipuna myöskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tilailtiin näitä kaverin kanssa joten kaikki ei oo minun mutta ihania ovat silti! Ja kyllä, voin suositella kokeilemaan :) Hih aika sopivasti muuten mainitsit kultaisesta eyelineristä, tein siitä nimittäin just äsken uuden meikkitutorial postauksen! (vinkvink :D)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥