VIIMEAIKAISIA OSTOKSIA

26.3.2015

IMG_6954 Kengännauhat Cybershop 3,90e / The original beauty blender Sokos Emotion 14,95e

En edes muista millon viimeksi olisin esitellyt blogissa ostoksia (jos kosmetiikkatilauksia ei lasketa) niin ajattelin nyt kuvailla viime viikonloppuna Kuopion Matkuksesta mukaan tarttuneita yksilöitä. Mun lemppareiksi näistä ostoksista nousi ehdottomasti tuo paljon kehuttu Beauty blender - josta voisin muuten tehdä arvostelupostausta jos kiinnostusta löytyy - ja kesää varten ihanat sukkahousut sekä polvisukat. Niiden kaveriksi pitäis vielä löytää jostain korkeavyötäröiset shortsit!
IMG_6944 Laukku Cybershop 14,90eIMG_6946
IMG_6958Farkkutakki Vero Moda 31,90e (-20%)
IMG_6963 Pitkänmallinen neule H&M 9,90e IMG_6947 Sukkahousut H&M 7,90e / Polvisukat Cybershop 8e 1
Mitkä näistä ostoksista oli teidän suosikkeja? Jos myös satut tietämään mistä voisi löytyä noihin sukkahousuihin/polvisukkiin yhdistettäväksi mustat korkeavyötäröiset shortsit, vinkkaa toki!

8 kommenttia:

  1. kivoja ostoksia :) nolona joudun kyllä kysyy että mikä toi beauty blender on? XD eeeeh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hih, se on sellainen (kauneustubettajien, bloggaajien yms. piireissä) hehkutettu meikkisieni, joka täytyy kastella vedessä ennen käyttöä ja se sitten turpoaa isommaks!

      Poista
  2. Ihanat kyllä nuo ylipolvensukat <3 Tahdon !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin on ♥ Eikun vaan Cybershopista niitä metsästämään!

      Poista
  3. Komppaan Jasminia, ihanat nuo sukat!! <3

    VastaaPoista
  4. Vautsi, miten ihana blogi sulla! ♥ Millaiset kokemukset sulla on beauty blenderistä ja oliko ostamisen arvoinen? Kiinnostaa kovasti..:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana kommentti :) Oon kyllä ite ainakin tykännyt ihan hirveesti! Se tuntuu ihanan pehmeeltä kasvoilla ja tuolla ohuemmalla päällä on helppo levittää peitevoidetta silmien alle, on just siihen täydellisen muotonen :D Muuten oon käyttäny tuota ihan meikkivoiteen ja puuterin laittoon. Tuolla saa meikkivoiteenkin ihanan tasaisesti levitettyä, enkä kyllä vois enää kuvitellakaan meikkivoiteen laittamista siveltimellä! Huonona puolena tosin on aika kallis hinta ja se että sieni pitää kastella aina ennen käyttöä ja sen jälkeen, mutta omasta mielestä ainakin,vaikka kyseessä onkin niukka opiskelijabudjetti, oli ostamisen arvoinen!

      Poista
    2. *kastelulla käytön jälkeen meinasin siis sienen puhdistusta, hih :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥