MY MOST USED BEAUTY HACKS

17.8.2015

teippiluomivärijaeyeliner
Uuden ulkoasun innoittamana ajattelin taas pikkuhiljaa herätellä tätä blogia eloon ja tällä kertaa käsitellään erilaisia kauneusvinkkejä mitkä oon itse kokenut toimiviksi. Näitä "beauty hackseja" löytyy vaikka kuinka paljon netin uumenista jos vaan jaksaa kaivella mutta esittelen nyt muutaman jotka on itselläni melkeinpä päivittäisessä käytössä!

1) Teippi apuna luomivärin ja rajauksen teossa. Jos ootte mun blogia pitempäänkin seuraillut niin tämä vinkki on tullut esiin jo aiemminkin mutta päätin ottaa sen silti tähän mukaan. Eli käyttämällä teippiä silmän ulkonurkassa luomivärin ja nestemäisen rajauksen laitossa, saa luotua helposti terävän ja siistin reunan!
teipin tulosluomiväriä nestemmäisen eyelinerin päälle 
 2) Nestemäisen rajauksen kiinnittäminen samanvärisellä luomivärillä. Nestemäisen rajauksen saa tosiaan kestämään paljon kauemmin töpöttelemällä varovasti siihen päälle luomiväriä!huulipuna tummille silmänalusille 
3) Tummien silmienalusten peittäminen punaisella huulipunalla. Tämä vinkki onkin vähän erikoisempi mutta silti aivan mahtava! Itselläni on tosi tummat sinertävänvioletit silmänaluset, joten ne on todella hankala saada peitettyä. Käytin aikasemmin jotain oranssinsävystä peiteainetta mikä oli tarkoitettu erityisesti häivyttämään silmänalusten sinisyyttä pois, mutta sekään ei ollut tarpeeksi peittävä. Löysin sitten netistä tämän vinkin ja ensimmäinen kokeilukerta kyllä kieltämättä vähän huvitti, mutta sain pahimman sinertävyyden pois tällä keinolla! Itse siis laitoin huulipunan jo ennen meikkivoidetta, jolloin se punasuus peittyy kokonaan kun päälle lisätään vielä meikkivoide ja "normaali" peiteaine. mattahuulet puuterilla 
4) Huulipuna mattapintaiseksi irtopuuterilla. Tämä vinkki muistuttaa vähän tuon nestemäisen rajauksen kiinnittämistä luomivärillä, eli siis kiinnitetään huulipuna irtopuuterilla. Tässä on hyvä käyttää apuna esim. yhtä kerrosta WC-paperipalasesta ettei huulet suoranaisesti värjäydy siitä puuterista. Kiinnityksen lisäksi huulipunaan saa näin ihanan mattaisen pinnan!
estää huulipunan tarttumasta hampaisiin
5) Huulipunan hampaisiin tarttumisen estäminen. Viimeisempänä muttei vähäisimpänä on tämmönen kiva sormikikka jolla estetään huulipunan tarttuminen hampaisiin. Eli siis sormi suuhun ja vetästään se vain sieltä pois, jolloin puna joka olisi tarttunut päivän mittaa hampaisiin, jäikin nyt tuohon sormeen. Tämä on kyllä ehdoton vakio jokaisella kerralla kun laittaa huulipunaa, se ei nimittäin ole kivan näköistä hampaissa!

Minkäslaisia meikkivinkkejä tai -kikkoja teiltä löytyy? Käytättekö kenties jotain samoja kuin tässä tuli esille, vai löytyykö jotain ihan uusia joita voisi mullekin vinkata kokeiltavaksi?

2 kommenttia:

  1. Jes ihana päästä lukemaan taas sun blogia! :) Itekki käytän sillon tällön tuota teippikikkaa, mutta sormikikka tulee varmasti käyttöön jatkossa. Tässä ois pari vinkkiä: 1) Jos on turvonneet silmänaluset, niin laittaa 2 teelusikkaa pakkaseen muutamaksi minuutiksi ja sen jälkeen silmän alusille, niin laskee hieman sitä turvotusta. 2) Silmien- ja huultenrajauskynät on helpompi terottaa, kun neki on ollut pari minuuttia pakkasessa tai jääkaapissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla että mulla on noinkin aktiivisia lukijoita, oot ihana! Kiitos vinkeistä, tuota terotusjuttua oon itse asiassa itekin joskus käyttänyt mutta teelusikoita en vielä, kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥