POP OF TURQUOISE

24.8.2015

IMG_9413
Viime aikoina mulle on muodostunut aika vakiomeikiksi sellainen ruskeahtava silmämeikki paksulla rajauksella ja punaiset huulet, joten siitä poiketen päätin tällä kertaa kokeilla jotain erilaisempaa, edes pientä väripilkkua sinne sekaan. Jopa poikaystävänikin huomasi ilman mitään vihjailuja että mulla on silmissä tänään jotain erikoista ja värikkäämpää, heh! Tähän silmämeikkiin ei olisi tosin sopinut vakkari punainen huulipunani, joten käytin sen tilalla Essencen Oh so matt! nudehuulipunaa.
1 2
1. Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomen NYX:n Jumbo eye pencilillä sävyssä Milk. 2. Lisäsin luomivakoon tummempaa ruskeata ja keskelle luomea vaaleampaa. 3. Turkoosia luomiväriä laitoin silmän sisänurkkaan josta häivytin sitä luomen keskikohdalle. 4. Rajauksen tein nestemäisellä eyelinerillä. 5. Ripsivärin lisäksi laitoin tekoripset. 6. Laitoin ripsiväriä myös alaripsiin ja lisäsin nude-sävyistä kajalia silmän alavesirajalle, jonka jälkeen silmämeikki onkin valmis!
3 (2) IMG_9414

10 kommenttia:

  1. Oo pitää joskus kokeilla samanlaista meikkiä! Oon jotenkin niin jumahtanut siihen ikuiseen kulmat-ripsiväri-kissarajaukset-meikkiin että olisi kai aikakin jo opetella käyttämään luomiväriä : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos tästä oli apua! Tulee kyllä varmasti itekin jatkossa piristettyä tällä just sitä perus kissarajaus-silmämeikkiä :)

      Poista
  2. Ihan huippua kun aloit taas postaamaan! Meinasin olla jo hetken aikaa hukassa, kun oon tottunu lukemaan tätä blogia säännöllisesti! (: Kaunis meikki, vieläkun itse oppisi ton häivyttämisen ja värien kanssa leikkimisen kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana saada tämmöstä kommenttia ♥ Kiitos päivän piristyksestä :) Siitä eikun harjoittelemaan!

      Poista
  3. woww oot kyllä todella hyvä meikkaamaan ♥! Sulle sopii äly hyvin toi turkoosi luomiväri sekä tommoset tummat rajaukset :3 Tykkään!

    VastaaPoista
  4. upee meikki ja käy sulle tosi hyvin :)

    http://allofmyfashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mukavaa että kirjoittelet taas blogia :) postauksia on mukava lukea ja sulla on todella hyviä meikkaus- ja kauneusvinkkejä. Lisäksi meikkaat tosi taitavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti ♥ Ihana saada tämmöstä palautetta!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥