ARABIC LINER

27.8.2015

IMG_9833 Viime postauksessa oli puhetta tylsistä arkimeikeistä ja siitä että tulee aina meikattua saman kaavan mukaisesti, joten jatketaan sen kaavan rikkomista taas tällä kertaa. Kiitos muuten älyttömästi kyseiseen postaukseen tulleista kommenteista, oli ihana palata takasin blogin pariin kun sain kuulla että mua on täällä ootettukin! Tämän kertaisessa meikissä pääosana ei niinkään ole luomivärit vaan erityisen näyttävä rajaus, joka jatkuu pitkälle sisänurkkaan asti.
1 2
1. Aloitetaan meikki pohjustamalla luomi. 2. Tummennetaan luomen sisä- ja ulkonurkkaa ruskealla sävyllä jättäen samalla luomen keskikohta paljaaksi. Ruskeiden sävyjen jälkeen lisätään luomen keskelle korostukseksi vaaleaa. 3. Tehdään normaalisti kissamainen rajaus. 4. Normaalia rajausta jatketaan tekemällä ulkonurkan lisäksi 'siipi' myös sisänurkkaan. Tämä vaihe vaatii (ainakin minulta) paljon korjailua ja hermoja, joten varautukaa siihen! Mustalla kajalilla rajataan myös silmän ala- ja ylävesiraja. 5. Häivytetään alaluomen rajausta ruskealla luomivärillä. 6. Lisätään ripsiväriä ja tekoripset, ja silmämeikki on valmis! 3
IMG_9667 IMG_9666

8 kommenttia:

  1. Hei sulle sopii loistavasti myös tämmönen vähän dramaattisempi rajaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! En kyllä kuitenkaan ihan arkimeikkinä tätä käyttäis mutta olipa kerrankin kivaa vaihtelua hih :)

      Poista
  2. Ihana dramaattinen rajaus! Soppii sulle kyl tosi hyvin! Ehkä pitää itekki kokeilla jotain dramaattisempaa ku lähtee ulos. :) Ois kiva nähä joskus myös miten teet sun kulmat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Multa on itse asiassa pyydelty aikasemminkin kulmakarvatutorialia mutta aattelin että teen sen heti kun oon 'kunnolla' oppinnut tekemään nuo kulmat, se on vielä aikamoista säätämistä ja korjailua nimittäin.. Saapahan sit kerralla kunnollisen tuton :)

      Poista
  3. Kaunis meikki, sopisi hyvin tanssiesityksiin sun muihin juhlavampiin tilaisuuksiin. :)

    VastaaPoista
  4. Lovely! Such a beauty!

    unknownprettylies.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥