CUTE CREEPY DOLL FOR HALLOWEEN

30.9.2015

IMG_8565Tykkään tehdä näitä vähän erikoisempia meikkejä koska näiden toteuttaminen on niin hauskaa ja lopputulos yllättää aina itsenikin. Tänään mun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan esittää pelottavaa nukkea, mutta päädyinkin söpöilemään kameralle feikkipisamien ja tikkarin kanssa hah. Tämän meikin olisi vielä kruunannut jotkin överisöpöt ruskeat piilarit, mutta menköön nyt ilman.
IMG_8051 Kun käytössä on maskeeraukseen tarkoitettuja meikkivoiteita, niin on tärkeää kosteuttaa ja pohjustaa kasvot kunnolla ennen meikkivoiteen levittämistä. Ainakin tämä Mehronin valkoinen meikkivoide on erittäin kuivattavaa, eikä näytä iholla kovinkaan hyvältä ellei joukkoon sekoita tavallista meikkivoidetta ja pohjusta kasvoja primerillä.IMG_8038
IMG_8048
Mikäli lopputulos ei meikkivoiteiden jälkeen ole vielä tarpeeksi vaalea ja posliinimainen, kannattaa kiinnittää meikki valkoisella puuterilla normaalin sijasta. IMG_8089 IMG_8126 Pidin silmämeikin rajauksien ja luomivärien suhteen aika neutraalina, sillä silmien korostumisesta huolehtii pitkät, nukkemaiset ripset. Käytin siis luomivakoon erittäin vaaleaa ruskeata ja liikkuvalle luomelle kimaltavaa shamppanjanjaista sävyä. Korostin valkealla sävyllä kulmaluuta sekä silmän sisänurkkaa, ja rajasin alavesirajan valkoisella kajalilla joka luo efektin suuremmista silmistä.
IMG_8178 Ennen tekoripsien laittamista tein vielä erittäin ohuen ja pehmeän rajauksen yläluomelle mustalla luomivärillä. Suunnittelin alunperin laittavani tekoripset myös alaripsiin, mutta ne ei näyttänytkään hyvältä joten tyydyin omiin alaripsiini. IMG_8215 Tähän asti kaikki on ollutkin mulle aika tuttua puuhaa, mutta näiden pisamien tekeminen oli jotain ihan uutta. Töpöttelin siis teroitetulla ruskealla kajalilla varovasti pisteitä molempiin poskiin ja lisäsin niiden päälle vielä puuteria. Pitkästä aikaa käytin myös poskipunaa! 
IMG_8330
Huuliin käytin kirkkaan punaista rajauskynää ja huulipunaa, ja pyrin tekemään niistä vähän sydämen muotoa muistuttavat. Kiharsin vielä hiukset söpöille saparoille, jotka sidoin kiinni valkeilla pitsinauhoilla. Mitäs te tykkäätte näistä vähän erikoisemmista meikeistä, aikooko joku kenties inspiroitua tästä nukkelookista halloweenina?IMG_8631
IMG_8483 IMG_8562

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥