MIX & MATCH THE PERFECT LIPCOLOR

28.9.2015

perfectnude
RIMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE "101" + ESSENCE "15 OH SO MATT!" = THE PERFECT NUDE

Jos on vaikeuksia löytää itselleen sitä täydellistä nudesävyä, kannattaa kokeilla yhdistellä eri sävyjä. Omasta mielestäni tuo Rimmelin nudepuna on vähän liian pinkihtävä ja Essencen versio taas liian rusehtava, mutta nämä yhdistämällä saadaan aikaan täydellinen nude, jossa on sekä pinkkiä että ruskeaa tasapainoisesti.
perfectnude1 perfectnude 2 purkkapinkki
MAKE UP ACADEMY "FLAMINGO" + NIVEA COLOUR PASSION "83 PINK BABY DOLL" = BUBBLEGUM PINK

Tämä huulipunayhdistelmä on kyllä niin kaukana minun tyylistäni kuin vaan olla ja voi, mutta nyt näitä kuvia katseltaessa se alkaakin näyttämään ihan hyvältä. Liian räikeän pinkkiä huulipunaa voi siis pehmentää lisäämällä sen päälle erittäin vaaleaa babypinkkiä. purkkapinkki 1
purkkapinkki 2 IMG_1429
MAC COSMETICS "RUBY WOO" + NYX SOFT MATTE LIP CREAM "TRANSYLVANIA"
= PERFECT RED WINE FOR FALL

Tämä  yhdistelmä on näistä se eniten omalta tuntuva ja ehdoton lemppari. Itse asiassa sain koko postaukseen idean tästä kombosta, jonka taustalla on pieni tarina. Luulin tilanneeni itselleni syksyksi täydellisen viininpunaisen sävyn NYX:n valikoimasta, mutta sainkin tilaamaani sävyä astetta tummemman, eli tumman violetin sävyn. En kuitenkaan jaksanut lähteä palauttamaan huulipunaa vaan päätin kokeilla yhdistää saamaani violettia kirkkaan punaiseen, jos saisin siten sen alunperin haluamani viininpunaisen sävyn, ja tämähän onnistui! Nyt, varsinkin näin syksyllä, tätä yhdistelmää näkeekin mulla ajoittain niin arki- kuin juhlameikissäkin.
viininpunainen 1 viininpunainen 2
Onkos teillä mitään lemppari huulipunakomboja, vai tuliko tällainen värien yhdisteleminen ihan uutena juttuna?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä oikeanlaista violettia huulipunaa on vaikea löytää, joten sekoitan usein paria tai jopa kolmea punaa. :P Tällä hetkellä toimivana kombona on jokin eBaysta tilattu hyvin kirkkaanvioletti, Avonin joku vaaleanvioletti puna + violetti huulikiilto. Kiva kun muistan tuotteiden nimet.. :D Mutta oli miten oli, noista tulee tosi nätti huulimeikki!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥