"EURON HUULILAKAT" HITTI VAI HUTI?

18.5.2016

IMG_2005_zpsw2uqhgdc
Viime postauksen lopussa taisin jo vähän lupaillakin että tulen tekemään seuraavaksi postausta Ebaysta tilaamistani huulilakoista. Kyseessä on siis MENOW Generation II huulilakat, joita olen aikaisemmin nähnyt esiteltävän mm. Youtuben puolella, ja kun ne yksi päivä Ebayn etusivulla tuli vastaan niin klikkasin muutaman sävyn ostoskoriin. Näiden huulilakkojen sävyvalikoima on todella suuri, muistaakseni 32 eri sävyä. Valitsin itse ensimmäisellä kerralla testiin muutaman käyttämistäni perussävyistä, nudea ja punaista siis.

Lukemistani positiivisista arvosteluista huolimatta mun odotuksen näiden suhteen ei olleet kovin korkealla, koska hintaahan näillä oli vaan 0,89 euroa kappaleelta. Huulilakkojen ulkomuoto ei ole ehkä sieltä kivoimmasta päästä, mutta ei se onneksi ole kovin olennainen asia. Ensimmäisellä kokeilukerralla yllätyin lakkojen hyvästä tuoksusta; nää tuoksuu ihan karkille! Koostumukseltaan tuote on aika vetistä, mutta sitä on helppo levittää omalla applikaattorillaan. Se on aika kätevä, nimittäin näitä voi käyttää myös ilman rajauskynää. Näitä kuvia varten laitoin huulille vain ja ainoastaan tätä tuotetta, ilman rajausta siis, että näätte sävyt oikeanlaisina. 

Huulilakat kuivuu täysin mataksi huulilla, mutta kuivumisessa menee kyllä hetki. Tuote jättää huulet myös hieman tahmeaksi, mutta kuivumisen jälkeen väri ei leviä huulilta vaikka sitä yrittäisi pyyhkiä. Huomasin myös että lakka kestää huulilla vaikka joisikin jotain (myös kuumaa kahvia), mutta öljyistä tai rasvaista ruokaa lakka ei kestä, vaan kuluu syödessä aika nopeasti pois. Jos siis on lähdössä esim. illanviettoon, eikä syömistä ole tiedossa niin hyvin uskaltaa näitä huulille laittaa.

Pidin silmämeikin aika neutraalina näitä kuvia varten että huulet pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Varsinaisesti olen käyttänyt näistä koko päivän ajan vasta yhtä sävyä, mutta luulisin että kokemus tulee olemaan sama kaikkien sävyjen suhteen. Jos minua ootte yhtään oppinu tuntemaan, niin tuskin on vaikea arvata mikä näistä sävyistä valikoitui lempparikseni... No tietenkin se kirkkaan punainen! Punainen huulipuna vaan saa aina olonsa tuntemaan niin naiselliseksi ja hampaatkin näyttää valkoisemmilta.
11_zpsrrbrhfo4
12_zpsclksxkqc 21_zpssvg3terv 22_zpss18nj5fs IMG_2484_zpsfxxrgo7x 32_zpsszm1ffsp 41_zpsp3izng41 IMG_2589_zpsnuom5w5h Lopuksi voin sanoa, että tässä tuotteessa on hintalaatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Aion ehdottomasti hankkia näitä lakkoja useammisssa sävyissä. Lakkoihin mätsäävät huultenrajauskynät olisi myös hyvä hankinta, jolloin jäljestä saisi siistimpää ja lakoista vielä vähän kestävämpiä.

Oliko nämä huulilakat teille jo entuudestaan tuttuja, jos ei niin heräsikö kiinnostus? Oletteko kokeilleet muita Ebaysta tms. hankittuja meikkejä?

4 kommenttia:

  1. Toi sävy nro 2 on aivan ihana <3 :D

    Mut oon kuullut ettei noita ebaymeikkejä kannattaisi hankkia, kun ne voi sisältää mitä oudoimpia aineita, ja aiheuttaa siten pitkässä käytössä iho-ongelmia :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Oon kuullut samaa ja ajattelinkin aluksi kun Ebayn tein että en ees kato sieltä mitään kosmetiikkaa juurikin tuon takia, mutta törmäsin positiivisiin arvosteluihin noista huulilakoista mm. youtubessa ja uskalsin kumminkin kokeilla. Ainakaan muutaman kokeilukerran jälkeen ei ole mitään ongelmia ollut vaikka mä oonkin allerginen suunnilleen kaikelle mahdolliselle :D Pidemmästä käytöstä en sitten tiedä, toivotaan ettei mitään ongelmia tule.

      Poista
  2. Vitsit, noi kyllä näyttää huulilla tosi hyvältä ja sävytkin on aivan ihania!:) Näitä täytyy päästä kokeilemaan!

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää! En malta oottaa että pääsen kokeilemaan muitakin sävyjä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥