NATURAL FAKE FRECKLES

23.5.2016

3_zpsfh6psnlu
Feikkipisamiin oon törmännyt niin blogeissa kuin youtubessakin, ja pikaisen googlettelun perusteella tämä taitaakin olla jo viime kesän trendi. Itse inspiroiduin tästä kuitenkin vasta äskettäin kun ihana ystäväni (hih tunnistatkohan itsesi) snäppäsi mulle joutuvansa "kärsimään" pisamistaan aina kesäisin. Minusta pisamat on juuri suloisia ja antaa ulkonäölle persoonallisuutta. Ehkä tämäkin on yksi niistä jutuista joista tykkää jos ei itse omista, kuten esim. ihminen jolla on luonnonkiharat hiukset haluaisi mieluummin suorat ja toisinpäin. Ei tilanne tietenkään aina ole näin mutta yleensä!

Tätä ideaa on sovellettu upeilla ja kekseliäillä tavoilla, oon nimittäin nähnyt pisamia tehtävän vaikka mistä koristeista, esimerkiksi timanteista. Yllätyksekseni päädyin kuitenkin itse aika hillittyyn ratkaisuun ja yritin jäljitellä aitoja pisamia. Nämä on erittäin kiva lisäys kesäiseen meikkiin joka on muuten yleisesti aika rento. Kesäisin ei tule hirveästi edes eyelineriä käytettyä, mutta tähän meikkiin ajattelin rajaukset kuitenkin yhdistää. Mitäs tykkäätte meikistä tai pisamista yleisesti? 
2_zpssoxppowt
1_zpsacndkkkt
4_zpsz7n7bgea

16 kommenttia:

  1. Haha ihana Titta!❤️ Sulle sopii kyllä hyvin noi, vaikken omistani pidäkään :D

    VastaaPoista
  2. Pisamat ovat mun mielestä todella söpöjä, ja niin olet sinäkin :)

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pisamat on kyllä kivoja! Voi että, ihana kiitos ♥

      Poista
  3. Ah mää rakastan pisamia! Ja onneks mulla on niitä, mutta vain kesäisin :(

    VastaaPoista
  4. Sulle sopii mahtavasti!♥ Näytät upealta :)

    VastaaPoista
  5. Näyttää kyllä tosi hyvältä ja sopii sulle! :)

    VastaaPoista
  6. You are absolutely lovely! <3

    http://looktheotherway.co

    VastaaPoista
  7. pisamat on kyllä ihan supersöpöja ja noi sopii sulle tosi hyvin!:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Itselleni tulee aina kesällä auringosta pisamia, ja vasta hiljattain olen alkanut tykkäämään niistä :D Antaahan ne sellaisen söpön lisäyksen ulkonäköön, vaikka välillä kuitenkin haluaisi peittääkin ne! Hyvältä näyttää nuo "feikkipisamatkin" siun iholla :)

    VastaaPoista
  9. Mulla tulee auringossa kyllä heti pisamia, en ole oikein mitään mieltä niistä. Ne on siinä ja se ei haittaa, mutta pärjäisin ilmankin:') Kivalta näyttää sun meikki ja feikkipisamat!;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥